В интернет пространството се появиха слухове, че Opel ще се

...
В интернет пространството се появиха слухове, че Opel ще се
Коментари Харесай

Opel официално приключва с Insignia

В интернет пространството се появиха клюки, че Opel ще се откаже от Insignia още през миналата година, само че в този момент те бяха публично доказани от компанията. Говорител на марката разкри пред Automobilewoche, че моделът ще се създава още няколко месеца, а последните бройки ще слязат от поточната линия преди края на 2022 година.
`Opel

Прекратяването на производството на Insignia ще даде опция на Opel да усили производството на последното потомство Astra, която се предлага с хибридно задвижване. Insignia не е единственият седан/лифтбек, който напусна пазарите в Европа през последните години, откакто сходно нещо се случи с Passat и Mondeo.
`Opel

Въпреки, че Insignia към този момент няма да се продава под познатата ни форма, Opel удостовери, че моделът ще има правоприемник, въпреки и косвен. Новият модел ще бъде напълно на ток и с напълно друг дизайн. Вероятно ще забележим модел в класа на Citroen C5 X, който комбинира чертите на лифтбек и тези на SUV. Очаква се новото потомство Insignia да се появи към 2025 година, а все още Opel извършва към този момент натрупалите се поръчки за сегашния модел преди да го смъкна от поточната линия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР