В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към

...
В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към
Коментари Харесай

JYSK България представи Nordic Mood – новата си зимно-коледна колекция

В интериорните и екстериорни решения скандинавската верига се завръща към корените си, наблягайки на естествени цветове и матери в новата коледна сбирка аксесоари и украса

Новата зимно-коледна сбирка на JYSK – Nordic Mood, съчетава детайли и предмети, които могат да се употребяват през цялата година, създавайки уютна атмосфера подчинена на главните трендове в скандинавския дизайн за 2022 година Това споделиха нощес представителите на интернационалната верига по време на специфичното събитие „ Коледно ентусиазъм “. 

С необикновен фокус бяха най-новите оферти от сбирката Nordic Mood , представяйки и трите трендове в интрериорния и екстериорен дизайн за годината – BALANCE, UTOPIA, GROUNDED, а селекцията от най-продавани серии включваше продукти ELDARIT, MALIAS и GAVE, HALM, част от която е и обичаният коледен горски дух с нахлупена шапка, TRILOBIT и RIND.

Новата сбирка Nordic Mood, която феновете на изчистения скандинавски дизайн могат да открият във физическите магазини на датската верига, както и в, изпъква със обикновен дизайн, доминиращ колорит на сивия цвят и е с очебийно градски темперамент. Nordic Mood съчетава предмети, които могат да се употребяват през цялата година , с детайли, които основават и уютна, топла коледна атмосфера, с цел да може потребителите да се любуват на празничния сезон с обичаните си хора. Новата сбирка Nordic Mood показва съвременен вид на обичайния коледен горски дух със сива шапка, нахлупена върху очите, който се вписва във всеки интериор.

 

 JYSK България показа Nordic Mood – новата си зимно-коледна сбирка

 

Трите трендове за сезона се допълват по брилянтен метод, като в това време оферират много разнообразни артикули. На първо място стои желанието да се отговори на потребността на клиентите елементарно да смесват и комбинират артикули от разнообразни категории, с цел да основат собствен личен жанр в дома си, както на закрито, по този начин и навън.

BALANCE е наклонността, която ни връща към основите. Функционалните и красиви артикули с дълъг живот са доста търсени. Комбинациите са безкрайни, защото цветовете са от главните гами. Вдъхновението идва от скандинавските плажове и пясъчни дюни със светли и естествени тонове.

 

 JYSK България показа Nordic Mood – новата си зимно-коледна сбирка

 

UTOPIA се ражда в потребността от нови решения, нови повърхности и нови дизайнерски езици. Сред хаоса и несигурността, ние търсим измерение на съвършенство, където можем да въздъхнем със справедливо облекчение. Цветовите нюанси в тази наклонност са отличимо скандинавски – топло алено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.

 

 JYSK България показа Nordic Mood – новата си зимно-коледна сбирка

GROUNDED доставя чувство за успокоение, от което всички имаме потребност в тези луди времена, в които живеем. Защото постоянно има място за комфортен комфорт по по-традиционен метод, само че въпреки всичко и блян към нови открития в добре позната конюнктура. Цветовете в тази наклонност са въодушевени от тоновете на разнообразни плодове и зеленчуци, като праскова, лук, смокиня и патладжан, както и естествените нюанси на дивите полета, в които природата процъфтява в своите естествени цветове.

 

 JYSK България

 

JYSK България е измежду най-бързоразвиващи се в района. До края на 2022 година ще бъдат открити още 2 магазина – в Пловдив и в Смолян, а магазинът в Добрич ще бъде реновиран до идея 3.0, като част от последователното възобновяване на всички обекти на веригата, открити преди 2018 година До момента, от стъпването си на българския пазар през 2005 година, JYSK има 47 обекта, в това число и онлайн магазина на компанията, с общо над 700 служителя.

 

 Симона Карп, HR Manager за JYSK Румъния и България
Симона Карп, HR Manager за JYSK Румъния и България
„ Постоянно се опитваме да вършим нещата все по-добри и по-добри, даже и по-големи, тъй като в действителност имаме вяра, че можем да предложим страховит скандинавски жанр и метод на живот на всеки от нашите клиенти. Знаете, че фискалната ни година преди малко завърши и ще споделим подробна информация за нашите финансови резултати в края на месеца, на 24 ноември. До момента мога да кажа, че имаме доста положителни резултати в България, което демонстрира, че нашите клиенти ценят продуктите ни и постоянно търсят добра оферта. Постоянно търсим нови сътрудници, които споделят нашите полезности и влагаме в актуалните си сътрудници, като ги образоваме и приготвяме за идната стъпка в кариерата им. “, сподели Симона Карп, HR Manager за JYSK Румъния и България.

 Венцислав Чавдаров, Логистичен шеф Балкани на JYSK ДЦБ
Венцислав Чавдаров, Логистичен шеф Балкани на JYSK ДЦБ
“За нас в JYSK ДЦБ имаше много забавна, предизвикателна и впечатляваща година. Предполагам, че множеството от вас си спомнят началото на годината, когато направихме първата копка на новата Логистична зона 4 на Дистрибуционния Център. Само 7 месеца по-късно и макар провокациите на тези характерни месеци успяхме да приключим строителството и в този момент новата зона работи в цялостния си потенциал, което усилва целия потенциал на JYSK ДЦБ с 30%. Така ще можем да обслужваме всички над 302 магазина на веригата в района с още по-добро качество. И това не е всичко – 2023 година е съвсем зад ъгъла!  И ние ще стъпим на турския пазар, което е огромно предизвикателство и опция за нас и сме щастливи, че можем да разчитаме на професионализма на всички, които работят в ДЦБ JYSK, защото той ще доставя и турския пазар. ”, показа Венцислав Чавдаров, Логистичен шеф Балкани на JYSK ДЦБ.

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР