В Интер изпитват притеснения за това колко скъпо им излиза

...
В Интер изпитват притеснения за това колко скъпо им излиза
Коментари Харесай

В Интер се притесняват колко скъпо им излизат контузиите на Лукаку

В Интер изпитват терзания за това какъв брой скъпо им излиза наемът на нападателя Ромелу Лукаку поради травмите му през този сезон, написа “Гадзета дело спорт ”. 

“Нерадзурите ” не заплатиха трансферна сума на Челси за преотсъпването на белгийския национал през лятото, само че поеха заплатата му, която възлиза на 8,5 млн. евро за цялата акция. В края на август обаче Лукаку получи мускулна травма и отсъстваше от игра към 2 месеца. Той се завърна за мачовете против Виктория (Пилзен) и Сампдория, в които влезе на терена като запаса, само че бързо получи нова мускулна контузия. Така до момента през сезона той има едвам 249 игрови минути в турнирните мачове. Това значи, че клубът заплаща по 46875 евро за всяка минута на голмайстора с екипа на отбора в шампионата през тази акция.

От изданието допълват, че въпреки всичко в Интер не престават да имат доверие в 29-годишния състезател и са подготвени да удължат наема му с още един сезон, само че в случай че физическото му положение не се усъвършенства, клубът може да промени желанието си.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР