В информационната ера сме заливани от всякаква информация. Ала определено

...
В информационната ера сме заливани от всякаква информация. Ала определено
Коментари Харесай

Може ли вибраторът да доведе до „синдром на безчувствената вагина“?

В осведомителната епоха сме заливани от всякаква информация. Ала несъмнено не би трябвало да вярвате на всичко, което четете и чувате даже да звучи авторитетно като „ синдром на безчувствената вагина “ – положение, което съгласно някои идва в следствие от несъразмерна приложимост на вибратора ви. За благополучие, съгласно специалистите това е художествена небивалица.
„ Идеята, че можете да притъпите вечно нервните окончания на вагината си и това да ви попречи повече да изпитате оргазъм, е неуместна. Това е изцяло измислено изказване, което няма никаква научна аргументация. “, твърди доктор Лиа Милхейзър, шеф на програмата „ Женска полова медицина “ в медицинския факултет на университета Станфорд.
Тези, които имат вяра в съществуването на синдрома, настояват, че използването на вибратор води до загуба на сензитивност на вагината заради нейната свръхстимулация. И вероятно това би довело до проблем с достигането на оргазъм в дългогодишен проект.
В реалност даже да извършите безчувствена някоя част от вагината си след мастурбиране с вибратор, това е краткотрайно събитие, което ще отмине доста бързо, безапелационна е доктор Милхейзър.
„ Нервните окончания бързо ще си върнат тонуса. Ако прекалите някой път, просто си дайте отмора. Вибраторите играят значима роля за поддържане на половия живот и удовлетвореност, изключително при дами в постменопауза. С други думи вибраторът е това, което поддържа вагината ви жива и не ѝ дава опция да стане безчувствена “, твърди специалистът.
Без значение дали ползвате вибратор един път седмично, няколко пъти в седмицата или до момента в който гледате „ Игра на тронове “ – няма по какъв начин да нанесете провали на интимните си елементи или да намалите шанса си за постигане до оргазъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР