В индонезийската провинция Ачех жени, обвинени в проституция бяха набити

...
В индонезийската провинция Ачех жени, обвинени в проституция бяха набити
Коментари Харесай

Вижте как превъзпитават проститутките в Индонезия

В индонезийската провинция Ачех дами, упрекнати в проституция бяха набити с пръчки на публично място, написа Дейли Мейл. Това се прави всеобщо, макар формалната възбрана такива санкции да се правят отвън рамките на пандизите.
Изданието оповестява, че на същото наказване е бил подложен и един мъж. В какво тъкмо е упрекнат, не се прецизира.
Боят се е случил в град Лхоксемаве - вторият по население град в провинцията. Той провокира митинги на бранители на човешките права, разграничиха се също по този начин и от локалната администрация. От локалния "Фронт на бранителите на исляма " прецизираха, че боят обичайно би трябвало да бъде обществен, с цел да послужи като урок освен на битите, само че и на всички останали.
Ачех е единствената провинция в Индонезия, където съществува ислямска полиция на нравите и работят законите на шериата. Те се отнасят освен за локалните мюсюлмани, само че и за всички поданици.
През януари бе обявено, че в провинцията са били арестувани 12 транссексуални. Те били отведени в сектора, където били остригани и им дали мъжки облекла. Също по този начин им споделили, че с тях ще се работи досега, в който не се научат да се държат като мъже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР