В Индонезия момче на 14-годишна възраст било ухапано от кобра,

...
В Индонезия момче на 14-годишна възраст било ухапано от кобра,
Коментари Харесай

Между живота и смъртта: Часове преди да издъхне, тийнейджър показа в мрежата ухапването си от кобра и отправи зов за помощ

В Индонезия момче на 14-годишна възраст било ухапано от кобра, която отглеждал като домакински любим. Арил разгласил фотоси на своята рана в обществената мрежа, молейки за помощ, само че за злощастие той умрял единствено 12 часа по-късно, оповестява " Дейли Мейл ". Тийнейджърът бил ухапан по ръката от змията, до момента в който се опитвал да я снима в дома си в провинция Западна Ява.

В началото момчето пуснал в мрежата фотография на преди малко изкъпаната си кобра като написал към нея - " Хайде да се усмихнем ".



Следващата оповестена снимка, обаче, към този момент показвала кръвта по ръката на Арил. Той се опитал да върже връзка за обувка към ръката си, с цел да попречи на отровата да се разпростре по тялото му.



Момчето написало, че се намира сред живота и гибелта и отправил питане към приятелите си да му оказват помощ в сериозната обстановка. Майка му по-късно обяснила, че Арил е бил самичък в дома им. Бащата на умрелия е на работа в чужбина. Тийнейджърът отправил и вик към приятелите си някой да го закара до болница.

Арил бил превозен до лечебно заведение един час по-късно, само че те не съумели да му оказват помощ и момчето умряло.



Според локалните издания, момчето е имало няколко змии. Той също по този начин бил член на организация, която провела улични представления с рисковите влечуги и по този начин събирали средства за благотворителни действия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР