В Индия са предложили награда от $ 1,54 милиона за

...
В Индия са предложили награда от $ 1,54 милиона за
Коментари Харесай

Обявиха награда от 1,5 млн. долара за главата на индийска актриса, защото станала любовница на мюсюлмански нашественик във филм

В Индия са предложили премия от Щатски долар 1,54 милиона за главата на режисьора на кино лентата на кино лентата " Падмавати " Санджай Лила Бхансали и боливудската актриса Дипики Падукон, която изигра във кино лентата кралицата Рани Падмини, оповестява от Channel News Asia.

Според изданието, такова предложение е направено от член на партията на десните " Бхаратия Джаната Парти " (BJP, " Индийска национална партия " ) Сураж Пал Амудар. Ръководството на придвижването към този момент разкритикува дейностите на политика и изиска от него опрощение.



Много от ултрадесните политици от Индия се опълчиха на кино лентата, който съгласно тях изопачава историята. Критиците не харесаха по-специално обстоятелството, че мюсюлманският завоевател Аладудин Чирги съгласно сюжета е ухажор на кралицата.

Според епическа поема " Падмавати ", на която е учреден филмът, през 1303 година Хилджи обсажда град Читор, с цел да завоюва кралицата Падмини. Според легендата дамата изгорила себе си, с цел да не попадне в ръцете на нашественика. Трябва да се означи, че филмът към момента не се популяризира - премиерата му е планувана за 1 декември. Министерството на информацията в Индия съобщи, че политиците са популяризирали доста клюки за кино лентата, макар че никой още не го е гледал.



Критиците на " Падмавати " настояват, че сюжетът на картината нарушава епичната поема.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР