В Индия просякът Бхарат Джайн е наричан най-богатият просяк в

...
В Индия просякът Бхарат Джайн е наричан най-богатият просяк в
Коментари Харесай

От дрипи до богатство: Мъж стана милионер, просейки на улицата СНИМКА

В Индия просякът Бхарат Джайн е именуван " най-богатият бедняк в света ", който е натрупал милиони долари, просейки пари от хора по улиците на Мумбай. 

Мъжът е роден в семейство от по-ниска класа и не може да получи обикновено обучение. Тъй като не съумява да си откри постоянна работа, той се озовава на улицата, където печели парите си.

Сега положението на Джейн е съвсем 1 милион 200 хиляди $, което разрешава на фамилията му да живее добре.

Според Indian Times той печели към 728 $ на месец от милостиня. Освен това мъжът има тристаен апартамент и два магазина, които дава чартърен за към 364 $ на месец.
 Най-богатият бедняк, бедняк, милионер, проси на улицата, обезпечен на фамилията си, продължава да желае пари Сега положението на Джейн е съвсем 1 милион 200 хиляди $. Снимка: India Times
Financial Express съобщава, че Джайн към момента проси на най-популярните места в града, като Chhatrapati Shivaji Terminus или Azad Maidan. Разчитайки на щедростта на непознати, в границите на 10-12 часа той може да събере 30 $ дневно.

Чрез неговия нетрадиционен метод на печелене на пари децата му се образоват в килийно учебно заведение, а други членове на фамилията могат да ръководят магазин за писалищен материали.

Според някои информации членовете на фамилията му не престават да го молят да спре да проси, само че той не им обръща внимание и продължава своята „ работа “.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР