В името на благотворителна кауза народният представител от ГЕРБ Владимир

...
В името на благотворителна кауза народният представител от ГЕРБ Владимир
Коментари Харесай

Владимир Вълев се раздели със златния си медал в името на добро дело

В името на благотворителна идея националният представител от ГЕРБ Владимир Вълев се раздели с един от най-ценните титли в своята сполучлива спортна кариера – златният орден от Световния шампионат за експерти през 2016 година в Русия. Медалът бе препоръчан на търг, а средствата от него към този момент са предоставени за скъпоструващо лекуване със стволови кафези на дете с тежко генетично заболяване.

Владимир Вълев съобщи медала си на фен на спорта от Плевен, дал 4 000 лева за идната интервенция на детето в чужбина. Варненският народен представител връчи оценката си по време на първото издание на веригата по кикбокс и муай тай " Senshi ", което се организира в Двореца на културата и спорта в морската столица.

" Доброто коства доста повече от всеки орден ", разяснява Вълев, доказвайки, че първенците имат освен мощен дух, а и огромни сърца. Титулуваният състезател не за първи път се включва в акцията, инициирана от околните на детето. През 2015 година той разгласи на търг ръкавиците си от професионална церемония вечер, а година по-късно взе присъединяване и в благотворителен шампионат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР