В Игри на волята: България“ идва седмицата на финалистите и

...
В Игри на волята: България“ идва седмицата на финалистите и
Коментари Харесай

Лора Крумова попита Димо и Ралица кой е победителят в Игри на волята, те отговориха в един глас

" В " Игри на волята: България “ идва седмицата на финалистите и на огромните изненади ", разкриха водещите.

" Този сезон изключително се натъртва на силовата част на игрите и на повтаряемостта, с която се минава по няколко пъти по трасетата. Понякога това е смазващо “, споделя пред Лора Крумова Димо Алексиев.

" Игрите стартират на обяд, в най-голямата горещина, което изтощава участниците още преди да са почнали да минават трасето. Гледайки в профил, от време на време на хората им наподобява елементарно. Но всички неща, които се случват на участниците, изключително когато са гладни и жадни, или психически изтощени, са доста по-сложни “, добавя Ралица Паскалева.

" Истинската битка идва, когато към този момент си отпаднал, нещата не отиват на добре, само че все пак има участници, които умеят да стискат зъби и да продължат “, разкрива Димо.

" Игри на волята “ обаче не е формат, обвързван единствено с физически игри. Това е многокомпонентно предаване. Там играе роля каква локация ще спечелиш, каква храна ще си набавиш, по какъв начин ще си изиграеш козовете, по какъв начин ще играеш с грошовете, какви съдружници ще имаш. Понякога хора с доста по-малки физически благоприятни условия стигат по-далеч, тъй като знаят по какъв начин да играят играта по другия метод. Дали посредством ловкост, дали посредством съюз, дали посредством грошовете. Има и такива, които разчитат напълно на чистата физическа мощ. Всеки играе играта както откри за добре, а участниците са доста пъстри и разнообразни “, споделя Ралица Паскалева.

" Тази година участниците са доста по-мотивирани, познават играта. Те са там, тъй като желаят да я играят “, безапелационен е Димо.

" Лично на мен ми е било мъчно да проявя воля с вярата си. Лесно е човек да има религия, когато нещата се случват комфортно и удобно за него. Но когато човек изпита същински компликации в живота, тогава е най-големият тест на волята и вярата. Така се случва и в игрите. Когато участниците са на най-лошата локация и подложени на най-големите ограничения, те се активизират и доста пъти сме виждали обрати “, пояснява Ралица.

" Волята се тренира най-добре посредством постоянството. Аз да вземем за пример бих желал да науча повече езици “, споделя Димо Алексиев.

В памет на великия Стефан Данаилов

" Когато артист като Стефан Данаилов те избере да бъдеш част от неговия клас, това преди всичко ти дава самочувствие. А той постоянно е казвал, че нещата би трябвало да се вършат със самочувствие. Дори нещо да се проваля, направи го с гордо вдигната глава. " Откраднах си “ от него непукизма. Няма по какъв начин постоянно всички да те харесват. Винаги ще се откри някой, който да каже нещо неприятно “, споделя Ралица Паскалева.

Повече за ролята на Димо в новия филм на младия режисьор Явор Петков  " Дани. Легенда. Бог “, който излиза на 3 декември и какви са бъдещите им съвместните проекти с Ралица Паскалева за нов пълнометражен филм, гледайте във видеото. А също и по какъв начин дадоха отговор на въпроса кой е спечелилият в " Игри на волята ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР