В играта на Лудогорец нещо се счупи“, заяви треньорът Ивайло

...
В играта на Лудогорец нещо се счупи“, заяви треньорът Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Лудогорец направи слаб мач

В играта на Лудогорец „ нещо се счупи “, съобщи треньорът Ивайло Петев. Сблъсъкът в Косово беше първи мач от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

„ След десетата, 15-ата минута, нещо при нас се счупи. Изключително груби неточности направихме в отиграването на топката и Балкани справедливо поведе. Бяха по-добри от нас. След измененията искахме нещо да подобрим и имахме шансове. Но като цяло слаб мач за нас “, съобщи Петев в изявление за Диема спорт.

„ Отбор като нашия не може да си разреши подобен обикновен гол. Пак сбъркахме елементарно топка, а това докара до фаул. Футболът обаче е игра на неточности. Трябва да създадем всичко допустимо на реванша “, добави той.

„ Големият проблем беше задържането на топката, защото всеки втори или трети пас беше неверен. Балкани пък игра добър футбол и ги приветствам. Ние не би трябвало да позволяваме това в Разград. Трябва да работим върху много неща “, приключи Ивайло Петев.

„ Лудогорец загуби справедливо. Но ще създадем всичко по силите си за поврат “, съобщи капитанът Кирил Десподов. „ Отстъпихме им и ги оставихме да разиграват. Създадоха ни много неприятности, а ние не успяхме да отговорим на експанзията и ситуациите им. Заслужено не вкарахме гол, щом създадохме единствено една обстановка – тази на Доминик Янков през второто полувреме “, съобщи той в изявление за Диема спорт.

„ Пресираха ни добре, само че не желая да ги проучвам. Ние не приложихме това, което тренирахме. Заслужено загубихме. В моята глава вид отпадане няма. Ще създадем всичко допустимо, с цел да продължим. В Разград изискванията за игра ще бъдат доста по-добри и макар че 0:2 е подъл резултат, ние имаме характера за поврат “, сподели Десподов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР