В Хонконг антиправителствен демонстрант беше прострелян от полицията в драматична

...
В Хонконг антиправителствен демонстрант беше прострелян от полицията в драматична
Коментари Харесай

Насилието в Хонконг ескалира

В Хонконг антиправителствен стачкуващ беше прострелян от полицията в трагична сцена, снимана на видео, до момента в който градът е неподвижен от всеобщите блокади на кръстовища и гари от протестиращи, настояващи за демократични промени.

Видео от тази заран сподели служител на реда, който се пробва да прогони група протестиращи на кръстовище, а след това вади револвер против маскиран стачкуващ в бял суичър и качулка, който се доближава към него.

Докато двамата се сбиват, различен протестиращ, облечен в черно, се доближава и служителят на реда насочва оръжието към него, а след това стреля в корема му и той пада на земята.

След това служителят на реда стреля против трети протестиращ, отново в черно, който се включва в сбиването. Демонстрантът с белия суичър съумява да избяга по близко стълбище, а служителят на реда и негов сътрудник поставят белезници на двамата в черни облекла на земята.

Полицията заяви, че единствено един е прострелян и е претърпял интервенция. Хонконгската болница съобщи, че раненият е в сериозно положение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР