В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления,

...
В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления,
Коментари Харесай

След акция в София: Иззеха близо килограм наркотици

В хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с притежанието и разпространяването на наркотични субстанции, извършена в границите на няколко дни на територията на София, чиновници на бранш „ Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи задържаха петима и иззеха съвсем кг марихуана, амфетамин и кокаин.

На 1 февруари в жк. „ Хиподрума “ били задържани 29-годишна жена и неин връстник. При претършуване в употребеното от тях жилище криминалистите разкрили 381 грама марихуана и 2.86 грама кокаин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Двамата са привлечени като обвинени. Наложени са им ограничения „ задържане под стража “ за период до 72 часа. На 7 февруари в жк. „ Надежда “ е арестуван 40-годишен мъж.

При последвал персонален обиск и претършуване в дома му са открити и конфискувани близо 550 г марихуана. Мъжът е с повдигнато обвиняване и наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Същия ден в жк. „ Младост “ са з адържани жена и мъж. В жилището на мъжа са открити и конфискувани 55 пликчета, съдържащи растителна маса и 44 пликчета с амфетамин. С прокурорско разпореждане мъжът е притеглен в качеството на обвинен по чл.346 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР