В хода на съвместните действия по операцията, наречена Narsil, страните

...
В хода на съвместните действия по операцията, наречена Narsil, страните
Коментари Харесай

Разбиха мрежа от сайтове с материали със сексуално насилие над деца

В хода на взаимните дейности по интервенцията, наречена Narsil, страните членки са работили с базата данни Worst of List на Интерпол (IWOL) и са споделяли разследващи данни с оглед разкриване на обвинените и съгласуване на арестите, допълват от вътрешното министерство. 

В един от случаите брат и сестра, и двамата при започване на 30-те си години, са задържани вследствие на цифрови улики от IWOL и разследващи данни, предоставени от световната полицейска общественост и насочващи следователите към обвинените в Аржентина.

Българските правоохранителни органи, взаимно с прокуратурата, са разпознали и задържали 34-годишен мъж, управлявал онлайн конгрес от 2020 година Полицията е протекция форума, за който се счита, че е улеснявал достъпа до хиляди файлове, изобразяващи тежко полово принуждение над деца. След ареста не престават дейностите за определяне на ползватели на форума. 

В рамките на съветския стадий от интервенция Narsil полицейските управляващи са арестували двама 24-годишни за произвеждане и онлайн разпространяване на материали, изобразяващи полово принуждение над малолетни.

С поддръжката на отдела за следствие към Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати, тайландската полиция арестува 45-годишен тайландски жител за владеене и онлайн разпространяване на материали със полово малтретиране на деца. 

Narsil е една от първите интервенции на Интерпол, фокусирана върху идентифицирането, локализирането и задържането на хора, получаващи рекламни доходи от гости на уеб страници, които се интересуват от разглеждане на наличие със полово принуждение над деца, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР