В хода на разследването е установено, че Ана Димитрова, която

...
В хода на разследването е установено, че Ана Димитрова, която
Коментари Харесай

Събрани са ​44 тома доказателства срещу Александър Манолев и Ана Димитрова

В хода на следствието е открито, че Ана Димитрова, която през 2011 година е била ученичка в София, е кандидатствала пред фонд ”Земеделие ” като е показала контракт за наем на лозе от притежателя Манолев.
Според прокуратурата тя е била подбудена и финансирана от него. Оказало се, че притежател на лозето не е Манолев, а сдружение, чийто шеф е декларирал, че се обработва от фамилията му.

Имало условие от Държавен фонд " Земеделие " за генериран приход от тази земеделска активност. Нали разбирате, че няма по какъв начин тя да е генерирала приход от лозе, което на процедура не е имала по какъв начин да обработва, споделя пред Българска национална телевизия Весела Стоилова - наблюдаващ прокурор

Установено е още, че Александър Манолев е обезпечил контракт за наем на лозето, земеделската земя, която е била нужна за доказателство, че Ана Димитрова е правила земеделска активност. Осигурил е още земята, върху която да се построи къщата за посетители, както и финансовите средства - заем в размер на 700 хиляди лв. посредством сдружение, чийто представител и шеф е самият Манолев. Къщата за посетители е употребена за персонални потребности от Манолев, а не за туристи, демонстрира още следствието на прокуратурата.

В подадените в община Сандански информации и заявления за 2017, 2018 и 2019 година вкупом са били декларирани нощувки в тази къща за посетители. Въз основа на това от общината са начислили такси и рента, които са платени още същия ден.

Днес къщата за посетители още веднъж беше заключена. Никой не отговори и на позвъняванията ни на звънеца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР