В хода на проведена, на територията на област Благоевград, специализирана

...
В хода на проведена, на територията на област Благоевград, специализирана
Коментари Харесай

Акция Бяло в Пиринско, има арестувани

В хода на извършена, на територията на област Благоевград, профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е установено следното:

На 07.12.2022 година със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 34-годишен благоевградчанин, за който е открито, че е популяризирал към 0,41 грама метаамфетамин и 0,50 грама канабис на двама мъже от Благоевград и един от Кюстендил.

В региона на ул. „ Славово “ в Благоевград той е изхвърлил пластмасова кутия, съдържаща към 27,65 грама метаамфетамин. От органите на реда е осъществена инспекция в населяваното от него жилище в града, като са открити: към 0,68 грама канабис, цигара с 0,38 грама канабис, стъклена лула за пушене, електронна везна и парична сума. Образувано е досъдебно произвеждане

При осъществена, на 07.12.2022 година, инспекция на жилище в гр. Благоевград, 44-годишният му жител, който не е записан на метадонова стратегия е предал на полицейските чиновници шишенце, за което е съобщил, че съдържа метадон. Шишето е конфискувано, а течността в него е предоставена за проучване. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формиран заявителски материал.

В жилище в гр. Сандански, населявано от 30-годишен мъж от гр. София, на 07.12.2022 година от полицейски чиновници на РУ-Сандански е открито и конфискувано полиетиленово пликче, съдържащо към 20,22 грама кокаин. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 07.12.2022 година, от полицейски чиновници на РУ-Банско, в региона на ул. „ Найден Геров “ в града е тестван 38-годишен от гр. Сливен, у който е намерено към 0,31 грама кафяво прахообразно вещество, реагиращо позитивно на метаамфетамин, кокаин и хероин. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формиран заявителски материал.

При осъществена, на 07.12.2022 година, инспекция на апартамент в апартаментен комплекс в гр. Банско, от органите на реда са открити и конфискувани: към 0,45 грама кокаин, 0,05 грама канабис, електронна везна и алуминиево фолио, съдържащо към 0,75 грама кафяво прахообразно вещество, което е реагирало позитивно на метаамфетамин, хероин и кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа са арестувани трима мъже от гр. Бургас, обитаващи жилището. Образувано е досъдебно произвеждане.

При осъществена, към 01:30 часа на 08.12.2022 година в региона на градския парк в гр. Добринище, инспекция на 22-годишен мъж от града. У него са открити към 0,75 грама канабис и цигара, съдържаща към 0,22 грама канабис. Същият е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образуван е заявителски материал.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР