В хода на полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани

...
В хода на полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани
Коментари Харесай

След акция в Софийско: Иззеха близо 3 кг марихуана

В хода на полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции и на база оценена оперативна информация, на 17 март чиновници на Районно управление-Елин Пелин пристъпили към претършуване на частен парцел във вилна зона „ Побит камък “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
В сграда, населявана от 61-годишен гражданин на столицата, криминалистите попаднали на найлонов чувал с тревиста маса с тегло към 3 кг, реагираща на марихуана . Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Наркотичното вещество е конфискувано. Действията по следствието не престават под наблюдението на прокуратурата. Минути след 22:00 часа нощес, при извършени аналогични дейности, чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОД на МВР-София и сътрудниците им от Районно управление-Ботевград подхванали претършуване на мазе в града.
 Министерство на вътрешните работи
В дървен долап те разкрили две електронни везни и две топчета суха тревиста маса, реагирала позитивно на канабис, увити в полиестерни пликове. В полицейския арест за период до 24 часа е арестуван 17-годишен юноша.

Регистрирана е кореспонденция за осъществено закононарушение и работата по цялостното документиране на случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР