В ход е операция на СДВР за установяване и вземане

...
В ход е операция на СДВР за установяване и вземане
Коментари Харесай

МВР задържа четирима за расисткия скандал на Васил Левски


В ход е интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи за определяне и взимане на отношение по отношение на хора, направили непристойни дейности по време на футболната среща сред националните тимове на България и Англия, заяви публично Министерство на вътрешните работи.

До момента в полицията били арестувани четирима, чиято съпричастност към случилото се обяснява. През днешния ден продължава работата по определяне на други участници в случая. Събраните материали ще бъдат докладвани в прокуратурата, твърди още Министерство на вътрешните работи.

Столична дирекция на вътрешните работи от нощес организира спецоперация по търсене на почитателите, посочили расистки жестове по време на мача България-Англия в София, съобщи няколко часа по-рано БНР. Националното радио твърдеше, че петима от тях към този момент били открити и отведени в 1-во РПУ в София за събаряне на пояснения. Полицейските дейности продължавали на територията на София. От източници на БНР станало ясно, че има хора и от провинцията, от прилежащи на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските ръководства.

Поведението на тези почитатели стана причина за извънредно сериозен скандал в българския футбол, а и за обвиняване на страната ни, напомня Националното радио.

И досега не излиза наяве за какво Министерство на вътрешните работи въобще е позволило въпросните лица до стадиона. Най-вероятно в този момент ще се окаже, че те са добре познати на органите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР