В хиндуизма, будизма и някои други религии, както и във

...
В хиндуизма, будизма и някои други религии, както и във
Коментари Харесай

7 признака, че душата ви е имала много минали животи

В хиндуизма, будизма и някои други религии, както и във философските и езотеричните учения, се има вяра в прераждането (или самсара). Преместването или прераждането на душата от едно тяло в друго в продължение на няколко земни живота. С други думи, след гибелта душата ни се преражда още веднъж, с цел да отработи насъбраната си кармата или научим уроците, които не сме успяли да научим в предходните животи.

Целта на душата по време на прераждането е да реализира прояснение, т.е. да се откаже от земните удоволствия в интерес на духовното развиване, което допуска съблюдаване на законите, разказани във всички свещени трудове. И незабавно щом душата го реализира, кармичната ѝ работа ще завърши, както и прераждането.

За благополучие, с помощта на някои съответни знаци, е допустимо да разберем дали душата ни е имала доста други животи.

Мнение на астролози

Хората постоянно се интересуват от предишните си животи. Може ли той в действителност да бъде забелязан и също така може ли да му се има доверие? Темата за кармата и прераждането провокира у мнозина възприятие на съмнение, защото човешкият мозък е организиран по този начин, че се нуждае от доказателства.
Нека я разберем от позиция на астрологията. Астрологът, знаейки момента на вашето раждане, може да възвърне картината на звездното небе сега, в който сте се въплътили в този свят. По принцип целият хороскоп е резултат от това, което се е случило в предходните ви прераждания. Всяка точка демонстрира някаква линия на характера или събитие, идващо от предишния опит.

В края на краищата това, което е обещано на човек от раждането му, не се е появило от единствено себе си, а е било развито от него в предходни животи. С всичко това се занимава кармичната астрология, която дефинира главната задача на човешкото олицетворение.

Цялата информация, дадена в хороскопа, е развиване, т.е. всичко, което човек е натрупал в продължение на доста прераждания на земята. Хороскопът разкрива и капацитета на цялото многообразие от благоприятни условия и разнородни разновидности на живот, които могат да бъдат изживени. Дешифрирайки звездната карта, астрологът може да предскаже вашите пристрастености и линия на ориста.

Съдбата е разследване от вашия избор, а не въпрос на случайност. Съществува избрана причинност. Въз основа на сбора от минали дейности, житейските ви уроци, орисите на хората, които ще срещнете, е определен моментът на раждане. Хороскопът ви дава вероятност, по-широк взор върху живота и събитията, които ви се случват.

Двете значими точки на хороскопа са Възходящият лунен възел и Низходящият лунен възел. Тес помогат дае дефинира, по кое време човек се е въплътил за финален път, къде и какво е правил.

Познаването на аргументите за нашето прераждане ни дава опция да вършим уверени проекти за бъдещето, да не пропущаме решителни шансове в живота. Позволява ни още да пестим сила и да не се разпиляваме в безперспективни направления. Несигурността е дезориентираща, а яснотата успокоява мозъка. Колкото по-ясени са фокусът и задачата, толкоз по-лесно е да я реализираме.

Това демонстрира неоценимата изгода от взаимното проучване на прераждането, духовните практики и астрологията. Прилагането на тези познания на процедура ни разрешава да разберем от какво се нуждаем, с цел да бъдем щастливи и да получим оптимално задоволство от живота.

Разберете в изложба дали сте остаряла душа.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР