В хибридната атака спрямо България и институциите бяха подведени много

...
В хибридната атака спрямо България и институциите бяха подведени много
Коментари Харесай

Цветанов: В хибридната атака срещу България бяха подведени международни политици

В хибридната офанзива по отношение на България и институциите бяха подведени доста от интернационалните политици, с които ние сме в извънредно положителни връзки, само че те доста бързо се разграничиха от първичните си постове и поддържаха напъните на българските управляващи и резултатите от началния стадий на следствието.

Това коментира пред публицисти в парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка интернационалния отзук за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова и това дали съгласно него има интервенция на Българска социалистическа партия в първичните рецензии. 

" Свободата на словото няма ограничавания, всеки един може да напише всичко, да го показа в обществените мрежи по метод, по който сметне за належащо, само че би трябвало да се придържаме както към журналистическа, по този начин и към политическа хигиена ", изясни той.

Цветанов прикани " да се поинтересуваме и тези, които направиха съответните бдения, митинги за какво в действителност приложиха този механизъм за оклеветяване на страната, смятайки, че ще завоюват предстоящ политически дял ".,

Цветанов не счита, че някъде е обидил депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева, тъй че да има причина да го съди. По-рано през днешния ден стана ясно, че тя има намерениетода съди него и Делян Добрев в България и Страсбург за клюка по неин адрес.

" В страната има разделяне на управляващите и всеки може да потърси правата си в съда или пред способената институция, която има отношение, като комисията за дискриминация в тази ситуация ", акцентира Цветан Цветанов и добави, че почита Йончева като проверяващ публицист.

Зам.-председателят на ГЕРБ отхвърли партията му да " поръчва " неуместни депутати. Може би Българска социалистическа партия имат сходна процедура, тъй като си припомням интервала, в който тяхната конструкция работеше доста мощно за дискредитирането на ГЕРБ през 2013 година и моето персонално, добави Цветанов. Доказателство бил анонимният сигнал, импортиран в прокуратурата, за подслушване с " кечери ".
Отношенията в ръководещата коалиция са положителни, работни, в понеделник следва съдружен съвет,увери в отговор на въпрос Цветан Цветанов.

Вчера ръководителят на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров разгласи, че има желание на срещата да сложи въпроса за промяната в Министерство на вътрешните работи и акцентира, че за " Атака " на дневен ред към момента стои и оставката на вътрешния министър Младен Маринов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР