В Херсон положението е приблизително същото както преди месец. Няма

...
В Херсон положението е приблизително същото както преди месец. Няма
Коментари Харесай

Украиски полковник обясни какво се случва на Херсонския фронт

В Херсон ситуацията е почти същото както преди месец. Няма нахлуване, в този момент не настъпваме, не знам кой дава тази информация. Всяка атака има някаква дълбочина, оперативна или тактическа. Какво се случва в този момент на юг: нашите войски героично се пазят по цялата фронтова линия, врагът беше спрян преди няколко месеца на границата на Николаевска област и отритнат назад до границата на Херсонска област.

Ние държим Херсон, врагът държи Николаев, само че като цяло линията минава почти по границата на Херсонска и Николаевска област, показва Костенко.

Обстрелът се ускори на фронтовата линия и по-специално в град Николаев. Врагът, като вижда, че не може да завоюва на бойното поле, се пробва да удари огромните градове, до които се доближава и не може да превземе. Цинизмът и опитите за заличаване на украинския народ и украинската нация не се получи идеологически и в този момент те се пробват да го създадат с оръжие, изяснява той пред " Украйна 24 ".

Ако имаме опция да напреднем, съперникът ще взриви Антоновския мост. И в действителност ще бъде проблем тогава, да го нападаме иззад Днепър. Другата опция да го изгоним е през Запорожие и Мариупол, тъй като Днепър е задоволително необятен и е много мъчно да се форсират реките. Особено когато имаме подобен много сериозен съперник пред себе си. Това е доста мощен зложелател, в действителност никой не се е сблъсквал с тях след Втората международна война, споделя още полковникът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР