В графиката Смъртност от Ковид за времето от септември до

...
В графиката Смъртност от Ковид за времето от септември до
Коментари Харесай

Проф Лъчезар Аврамов: Убитите хора от нековид са тройно повече

В графиката ”Смъртност от Ковид ” за времето от септември до ноември 2020 година се вижда съответствие едно към три - на ковид към общата смъртност. Убити са от зараза избран брой хора, а от здравната зараза тройно повече. Това са убити хора. Починали са 20 000 души, от които единствено 8000 от Ковид. Това уточни професор Лъчезар Аврамов пред телевизия 7/8, разяснявайки смъртността от Ковид и от други заболявания.
Населението на България е 6 млн. и 900 000. Когато стана на 100 години ние ще изчезнем. Ковид единствено оказва помощ, добави професорът.

Има политически, учредителен и теоретичен безпорядък. Но за някакъв интервал може да създадем някакъв разбор. На Националния статистически институт информацията му е вярна. Всичко друго, което ни се чете сутрин-вечер, е безусловно случайно, изясни той.

В графиката " Умирания за седмица " за последните 6 години смъртността е идентична, като се изключи последните два месеца. Преди този пик е почнала пандемия при започване на годината. Разлика няма - до месец ноември. При смъртност 2000 души на седмица, към този момент има 2700. Това е голям растеж, безапелационен е професорът.

2021 ни заварва със международен връх по смъртност. В първата петица са страни, в които има войни и две дребни страни - Литва и Латвия, съпоставя експертът.

Как се прави Ковид? Има тъй наречените PCR тест - има Ковид, няма PCR - няма Ковид. Този тест е неспособен за слагане на диагноза. Ако нямаше тест, нямаше да знаем, че няма Ковид. Преди няколко дни Световната здравна организация уточни, че PCR не може да слага диагнози. Или всичко е неистина и машинация.

Ковид е медицински проблем, само че и политика, и шоу. На министър председател, президент. Показват по какъв начин лекари се бодат с игли. А италианците измислили анален тампон, освен това е по добър от PCR, разяснява професорът.

В процеса на пандемията се нарушиха всички правила. Това е немислимо, а в този момент е целесъобразно. Това е нарушаване на съществени правила, разгневи се проф. Аврамов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР