В градския транспорт и големите обекти маските няма как да

...
В градския транспорт и големите обекти маските няма как да
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Оптимист съм за лятото, притеснява ни какво ще се случи наесен

В градския превоз и огромните обекти маските няма по какъв начин да отпаднат. Заповедта не важи за всички публични места. Но в дребните места може да се смъкват защитните средства за имунизираните хора. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.

Здравният специалист даде образец с фризьорските салони, където в случай че чиновниците са имунизирани, могат да работят без маски. „ В салоните има часове по график и няма скупчване “.

Оптимист съм за лятото, тормози ни какво ще се случи наесен. В Европа обстановката е чудесна, само че не по този начин стоят нещата в Азия, разкри доцент Кунчев. " Според специалиста готови за есента ще сме при 70% имунизация ".

" Тезата по какъв начин някой е плашил хората е неприемлива. Да, доста хора починаха, това бе стрес за целия свят, само че ние излизахме и давахме информация ", съобщи основният държавен здравен контрольор във връзка обвиняванията към НОЩ.

" Прекрасно е, че имаме под 1% инфектирани за денонощието. Този добър резултат е с помощта на всичко – ограничения, преболедуване, имунизиране ", заяви доцент Ангел Кунчев.

Доцентът се хавана на бас с водещата на утринния блок на националната телевизия, че би взел всеки един чиновник и в случай че до 15 минути не е имунизиран, би си хвърлил оставката. Така доцент Кунчев заяви, че всички ваксини са налични, а имунизации се вършат в парковете, РЗИ, лечебни заведения, мобилни групи: " Желание да има ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР