В град Елуру, щата Андхра-Прадеш в Индия, тълпа от роднини

...
В град Елуру, щата Андхра-Прадеш в Индия, тълпа от роднини
Коментари Харесай

Брутална саморазправа: Разгневени роднини на ученичка съблякоха и пребиха учител, от който тя забременяла насилствено

В град Елуру, щата Андхра-Прадеш в Индия, навалица от родственици и близки обвинила 38-годишния преподавател по британски език Каре Рамбаба, че в продължение на две години е правил полово малтретиране на своя ученичка. Всичко почнало предходната година, когато момичето било в десети клас, написа " Дейли Мейл ".

Учителят изнудвал девойката с оценки. Ученичката се страхувала да опише за протичащото се и по-късно забременяла. Рамбаба бил наясно какво се случва и дал на момичето хапчета за предизвикателство на аборт, само че те не подействали. През април момичето приключило колежа, само че преподавателят продължавал да я преследва. В последна сметка, истината се разкрила, когато момичето било в петия месец от бременността. Тя почнала да кърви щедро и родителите й отишли с нея в болница.



След като схванало, фамилията на момичето решило, че не може да понесе такова нещо. Роднини и техните другари пристигнали в дома на мъжа, набили го и го изритали на улицата единствено по долни гащи. По този метод, като продължавали да го бият, разярените родственици го завели до полицейското ръководство. Там мъжът признал, че е имал полови връзки с момичето и е разказал, че е брутално пребит поради това.



Започнато е наказателно дело против Рамбаба, а против участниците в саморазправата към този момент няма обвинявания.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР