В горещите дни кубчетата лед се явяват като истинско разхлаждащо

...
В горещите дни кубчетата лед се явяват като истинско разхлаждащо
Коментари Харесай

Красота с кубчета лед? Възможно е!

В горещите дни кубчетата лед се явяват като същинско разхлаждащо избавление, което оценяваме най-вече в летния сезон. Знаете ли обаче, че те имат доста повече свойства от това да разхлаждат питиета и да поддържат студени храни?

Малките кубчета се употребяват доста в хубостта, защото умеят да вземат решение ежедневни проблеми с визията ни.
Представяме ви топ 3 на най-брилянтните способи да употребявате замразената вода за по-добър външен тип.

1. За сияйна кожа
Виждате всички супермодели и тайничко се чудите по какъв начин реализират тази сияйна кожа? Можете да изглеждате по същия метод и с елементарен масаж с лед вкъщи. По този метод подобрявате циркулацията на кръвта, което от своя страна прави лицето доста по-свежо и придава един тънък искра. Просто вземете кубче от хладилника и масажирайте през цялото лице.

2. Основа за грим
Ако не ви се намира добра основа за грим, можете да употребявате умерено ледени кубчета вместо нея. Просто потъркайте лицето преди да нанесете грим и ще се изненадате от крайния резултат. Този трик ще сътвори нежна основа за козметичния артикул като свие порите, понижи зачервяванията и заличи подувания.

3. Безболезнено обезкосмяване
Премахването на косъмчетата с множеството способи от време на време може да бъде извънредно мъчителна процедура. За да спрете да се мъчите, използвайте кубче лед като средство за обезболяване. Просто натъркайте авансово зоната, която ще обработвате и ще намалите доста болката и дискомфорта.

Пише tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР