В гореща точка само за броени часове се превърна парк

...
В гореща точка само за броени часове се превърна парк
Коментари Харесай

Задръствания по пътя за ”Росенец” още от сутринта

В гореща точка единствено за броени часове се трансформира парк ”Росенец ” след оповестеното ”Масово вървене на охранителен плаж ”. До ексцесии се стигна, откакто стана ясно, че на плажа няма да бъдат позволени жители, декларирали своето предпочитание да вземат участие в митинга край летния Сарай на Ахмед Доган. Проблемите обаче не започнаха на бариерата, а още по пътя към ”Росенец ”. Това образува и големи тапи от коли.
Още сутринта ФрогНюз заяви, че има проблеми при опитите да се доближи до мястото на демонстрациите. Според няколко наши източника полицията е отбивала колите по обходни направления. Тези изказвания баха продкрепени и от разнообразни клипове в обществените мрежи на искащи да " плажуват " край имението на Доган.

До конфликти с управляващите се стигна както през днешния ден, по този начин и нощес. Физически конфликти сред униформени и протестиращи имаше по време на всеобщите митинги пред Министерския съвет в столицата, а през днешния ден напрежението се трансферира на входа на парк " Росенец ", където полицията пречеше на стачкуващите " да отидат на плаж ".

ФрогНюз обаче имаше опция да беседва и с еднообразен. Хората под пагон са принудени да са жива укрепление сред общество и власт и са длъжни да извършват служебните си отговорности, без значение от своите възгледи. Това споделиха и някои от служителите на реда на място в региона на " Росенец ". Очевидци са съумели да уловят и миг, в който жена в униформа измежду служителите на реда в прадните редици на кордона рони сълзи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР