В голяма интрига вкараха певицата Сантра. Виновници затова са водещите

...
В голяма интрига вкараха певицата Сантра. Виновници затова са водещите
Коментари Харесай

Бременна ли е Сантра?

В огромна конспирация вкараха певицата Сантра. Виновници по тази причина са водещите на "Маскираният артист " Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Шоумените пуснаха слуха, че изпълнителката на "Късно за романтика " е бременна.

Името на певицата се спрягаше за маската на Госпожицата в шоуто на Нова телевизия, а до момента в който панелистите допускаха, Радков и Геро се изцепиха, че нямало по какъв начин да е Сантра, тъй като тя е бременна и няма по какъв начин да е толкоз слаба.

Темата с бременността продължи и след рекламите в продукцията, като водещите се пробваха да си измият ръцете с пуснатата вест. Те обясниха, че Ваня Щерева им била споделила, че Сантра е бременна и по тази причина те го споделили в ефир. В следствие обаче се отметнаха от думите си, като обявиха, че те не мислят, че изпълнителката чака дете.

Проверка в обществените профили на Сантра демонстрира, че певицата не е дейна от месеци. Последната й фотография е от лятото, когато е споделила кадър с обичания си. Тя отбелязва, че е време за отмора, само че и че скоро ще издаде нов план.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР