В голям порно скандал бе замесен сенаторът и бивш кандидат

...
В голям порно скандал бе замесен сенаторът и бивш кандидат
Коментари Харесай

Жесток порно скандал разтърси Сената на САЩ заради републиканеца Тед Круз

В огромен порно скандал бе забъркан сенаторът и някогашен претендент за президент от републиканците Тед Круз, откакто бе заловен да споделя хардкор клип от профила си в Twitter в понеделник вечер, написа DailyMail. В изявление Круз призна, че счита, че възрастните би трябвало да вършат това, което те харесват в спалнята. Той твърди, че служител-стажант е виновен за действието. Той е махнал инцидентното шерване на горещото видео 40 минути откакто го е поставил.

През юли 2016 година Круз сподели: " Порнографията се трансформира в рецесия на публичното здраве, която унищожава живота на милиони ".

След абсурда известни порно актриси се подвигнаха против сенатора. Звездата от филми за възрастни Кори Чейс атакува Круз, задето споделя пиратски клип, без да заплаща за абонамент, написа DailyStar.

Сега друга група порно звезди са се обърнали против Круз, в това число и против политиката му за секс. Една от основните политики на сенатора в Тексас се опитваше да забрани секс играчките - това е нещо, което девойките не са не запомнили.


На други не им харесваше мисълта, че политикът ги гледа голи. " Тед Круз е заловен да харесва порно и от името на всички порно звезди мога да кажа, че това е жестоко. Порното би трябвало да бъде за всички възрастни. Тед Круз се опита да направи секс играчките противозаконни ".


Друга прибавя: " Това е дъното. Не желаеме филмите ни на никое място към Тед Круз, тъй като той е прекомерно недодялан. И видяхме доста груби неща от него ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР