В годините той е доказал, че е над нещата и

...
В годините той е доказал, че е над нещата и
Коментари Харесай

Коцето Винаги Е Бил Спокоен И Нахилен, Но Този Път Изригна, Не Можа Да Се Сдържи: Тя Е Олигофренка! Всичко Й Е Фалшиво!

В годините той е потвърдил, че е над нещата и рядко може да се откри нещо или някой, който в действителност да го извади от релси.

Е, ето, че и това се случи обаче. И то държи влага на Константин към този момент месеци насам. Става дума не за различен, а за устатата Мариела Нордел, с която Коцето делеше един покрив в Биг Брадър. Макар и за месец, компанията й му е била повече от задоволителна.

Коцето съобщи, че поддържа връзка и е податлив да разбере всички в Къщата, даже и Луна. Само Мариела Нордел не. За него тя е ужасна и още веднъж би реагирал остро като я види. Така изясни и редките си спречквания с нея в шоуто, написа разкрития.ком.

„ Аз съм си подобен, отвръщам си! Все отново не съм и първа младост, нервната ми система е опъната. И когато някаква олигофренка се държи по този начин, аз откликвам.

С опрощение към госпожа Нордел, само че тя не е с всичкия си и може да отиде да се прегледа някъде. Тя самата не знае какво приказва. Щяла да ме прави политик в Брюксел…

За някакъв малоумник ли ме взе?! Според мен си е основала целия свят, измислила си е всичко към себе си. Всичко й е подправено. Не тя мен, а аз нея дешифрирам. Колко опит имам с хора, какъв брой хиляди и милиони хора съм виждал и съм общувал с тях, че мога да преценям.

Само като я погледна в очите и мога да ти опиша нейната история. Луна си беше в час, играеше си циркове, пееше си песните. Всичко й е наред. Когато идваше с положително при нас, я канех да седне. А когато с неприятно, получаваше шише с вода във физиономията.

Каквото почукало, такова се обадило. Но тя си беше съвършена, постоянна душевен “, разкри напълно искрено Коцето.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР