В годините служители на областно пътно управление Кюстендил са извършвали

...
В годините служители на областно пътно управление Кюстендил са извършвали
Коментари Харесай

В АПИ не са знаели за боклуците под моста на АМ ”Струма”

„ В годините чиновници на регионално пътно ръководство Кюстендил са правили линейна защита и са докладвали за положението на оборудването. Нямало е информация под оборудването да е имало боклуци на рециклиращата компания “.Това сподели шефът на управителния съвет на Агенция “Пътна инфраструктура ” Георги Терзийски в ефира на bTV.
„ Дали някой не си е приключил работата други ще го открият. В момента текат процесуално-следствени действия “, подсети Терзийски.

„ Държавата ще влезе във функционалностите си. Имаме безусловно взаимоотношение сред институциите. Сигнали в АПИ са получени 4 април 2018 година от Община Дупница, направили сме инспекция, само че не сме открили депониране на боклуци “, стана ясно от думите му.

След увреждането на оборудването подадохме сигнал до прокуратурата. Терзийски подсети, че функционалностите на АПИ са ремонт и поддръжка на пътища.

От думите му стана ясно, че нанесените вреди са за 1,8 млн. лв.. Те ще бъдат изискани от притежателя на компанията, нарушила закона с безотговорността си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР