В годината без балове Диляна Попова, Силвия Петкова и Мари

...
В годината без балове Диляна Попова, Силвия Петкова и Мари
Коментари Харесай

Известни българки споделят спомени и снимки като абитуриентки

В годината без балове Диляна Попова, Силвия Петкова и Мари Константин разкриват най-красивите моменти от завършването си, видя HotArena.

Балът е най-вълнуващото прекарване за всяко момиче, което приключва учебно заведение. През тази година празненства с красиви тоалети и въодушевени младежи няма, само че все пак настроението в обществените медии е високо. Причината е самодейност на известната шопинг платформа Answear, в която известни българки си спомнят своя бал и споделят фотоси от вълшебната нощ. Предизвикани от интернационалния бранд, моделът Диляна Попова, актрисата Силвия Петкова и блогърката и звезда в уеб сериал Мари Константин, разкриха по какъв начин са били облечени на изпращането си, с кои кавалери са отишли на празненството и по какъв начин е минала вечерта. С феновете си в Instagram те споделиха красиви и занимателни моменти, и провокираха вълна от позитивни мнения.   

Ослепителната Диляна Попова безусловно върна лентата обратно с кадър, юридически с фотоапарат. Пред обектива тя театралничи в типичен обикновен тоалет. „ Спазих традицията на Пепеляшка - розова рокля и боса на прибиране “, споделя моделът в предизвикването на Answear. В специфичния ден тя била с майка си, татко си и кавалера си - съученикът й от Техникума по облекло и прочут български фризьор Парашкев Тодоров - Финчи, който до през днешния ден е измежду най-добрите й другари. „ Тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон “, спомня си с носталгия Диляна.

В сантиментална тоналност е и тоалетът на Мари Константин, която била абитуриентка в дъждовен майски ден преди четири години. Дъщерята на тв водещата Гала упорствала да носи дънки на празника, само че майка й не била възхитена от тази концепция. Двете взели компромисно решение - спрели се на хубав нежнорозов гащеризон на български дизайнер. Въпреки че в началото не желала празненство с родственици, Мари се съобразила с волята на татко си, който предпочитал фамилно празненство. „ Щастлива съм, че отпразнувах бала си както би трябвало, тъй че: „ Мерси, мамо и тате! “, споделя Мари.

Актрисата Силвия Петкова, която познаваме като пряма, свободна и ексцентрична, не изневерила на стила си по време на бала. Вместо с обичайна лимузина, тя пристигнала със остаряла, нефункционираща кола за спешна помощ, украсена с балони. Силвия се отказала и от помпозната  прическа, заложила на десетки плитки и тревнозелена рокля над коляното. Съпричастна към тазгодишните зрелостници, които не могат да отидат на бал, актрисата насочи обръщение към тях: „ Безпроблемен път в дните, Випуск 2020! Бъдете! Купоните няма да избягат, давам обещание ви! “.

Вдъхновени от спомените им за балната нощ, стотици техни почитатели в Instagram към този момент се включиха в предизвикването на Answear, избирайки тоалет, с който биха отишли на бал тази година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР