В глобализиран свят, където застаряването на населението е все по-голям

...
В глобализиран свят, където застаряването на населението е все по-голям
Коментари Харесай

Ето кои са държавите с най-младо население в света

В глобализиран свят, където застаряването на популацията е все по-голям проблем, бъдещето наподобява се намира в ръцете на държавните с максимален дял на младежите.

Само че всички те са в Африка. И макар че редица африкански страни се развиват с впечатляващи темпове в последните години, то те остават надалеч зад Запада като стандарт на живот и равнище на икономическо развиване. Пропаст, която наподобява ще отнеме епохи, с цел да бъде преодоляна.

Така от опция, младите във въпросните страни се трансформират в проблем - тяхното предпочитание за по-добър живот основава неустойчивост в Африка. Населението продължава бързо да пораства, заради неналичието на контрацепция, неприятните просветителни системи, стопанските системи, разчитащи на обилие от евтина работна ръка, съчетани с огромен дял на младежта. А достъпът до мобилни телефони и мрежи, доставяни главно от Китай, разрешава на младите африканци да потърсят по-добър живот в Западна Европа.

Представяме ви няколко забавни статистики, които биха ни дали здравословна доза храна за размисъл. Вижте ги в нашата изложба.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Знаменитостите, които избраха Европа за втори дом, и техните първокласни имения Щастливите девойки пътуват Знаменитостите, които избраха Европа за втори дом, и техните първокласни имения  40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си! Щастливите девойки пътуват 40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си!  5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват Щастливите девойки пътуват 5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР