В Германия се проведе огромна автомобилна дискотека. Според правилата на

...
В Германия се проведе огромна автомобилна дискотека. Според правилата на
Коментари Харесай

Нова мода: автомобилна дискотека

В Германия се организира голяма автомобилна дискотека. Според разпоредбите на купона във всяка кола не можеше да има повече от двама души и беше невероятно да се излезе от колите. През 2020 година, наред с други неща, ще забележим и няколко нови метода за отбелязване на майските празници. Именно една такава беше въпросната автомобилна дискотека, проведена на 1 май в Schüttorf (Германия).

Няколкостотин коли участваха в дискотеката навън. Мащабното празненство продължи три часа и през цялото това време от голяма сцена звучеше музика, на която хората се любуваха в паркираните коли. Въпреки строгите правила за изолираност, настоящи в Германия, автомобилистите съумяха да се забавляват, без да нарушават възбраните - най-малко тези, свързани с ковид.

Хората танцуваха, до момента в който седяха в колите, подскачаха и размахваха флагове от прозорците. Организаторът на „ автомобилния рейв “ беше притежателят на една от най-големите нощни заведения в Германия Холгер Бош, който съобщи, че пандемията изцяло е парализирала бизнеса му, оставяйки го на процедура без прехранване. Вижте повече от странното автомобилно празненство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР