В ГЕРБ все още нямат официална информация от страна на

...
В ГЕРБ все още нямат официална информация от страна на
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Денков премиер, а Петков и Василев вицепремиери ми звучи като шега

В ГЕРБ към момента нямат публична информация от страна на обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " за състав и конструкция на Министерския съвет. Това сподели в ефира на NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.
 
" По отношение на тези имена, които изтекоха в общественото пространство, те ми стоят като смешка ", разяснява тя.
 
" Няма по какъв начин министър-председател да е учен Денков, при изискване че вицепремиери ще са му неговите началници по партийна линия. Не виждам по какъв начин Кирил Петков може да е вицепремиер и да дава отговор за службите, за Еврозоната, при изискване че беше една от главните фигури, свързани с противозаконния арест на нашия водач и на сътрудниците Горанов и Арнаудова ", посочи националният представител от ГЕРБ-СДС.
 
" Не виждам по какъв начин Асен Василев ще е министър на финансите, при изискване че той е една от фигури обществените финанси сега да са в това положение. Г-н Атанасов също звучи недопустимо за министър на вътрешните работи ", добави Петкова.
 
" Бюджетът, който служебното държавно управление показа, не е неверен. Той е правилен и отразява действителното положение на обществените финанси, което е извънредно неприятно ", сподели още тя.
 
Аз персонално няма по какъв начин да имам синхрон с Асен Василев, той за мен носи една огромна част от отговорността за положението на обществените финанси сега, акцентира някогашният енергиен министър в държавното управление " Борисов 3 ".
 
Според нея повода за вчерашния " възторг " на съпредседателя на " Промяната " и предложенията му по какъв начин да се понижи заложеният 6,4% недостиг от служебното държавно управление в бюджета, е подбуден от желанието да " изпере " водената от него политика в последното постоянно държавно управление.
 
Решението на това тежко положение минава през постоянен кабинет. Против сме да се подвигат налозите. Поискахме обстоен доклад за финансовите разноски от Министерството на финансите. Ще търсим запаси що се отнася до дивидента. Трябва да се направи доста прецизна оценка кой план и на какъв стадий е, сподели Петкова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР