В ГЕРБ вече тече детайлен анализ на участието на партията

...
В ГЕРБ вече тече детайлен анализ на участието на партията
Коментари Харесай

ГЕРБ анализира управлението. Имало сектори, в които програмата не се изпълнява

В ГЕРБ към този момент тече подробен разбор на присъединяване на партията в ръководството, дали то да продължава и по какъв начин, както и за работата на държавното управление по браншове и политики.

Това разгласи ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова пред централата на ГЕРБ, където от сутринта тече съвещание на управлението и депутатите, които въобще не се записаха в Народното събрание, по този начин първото съвещание след изборите пропадна.

Според Атанасова днешната колекция ще продължи още няколко часа, а в идващите дни анализът ще продължи на национално равнище. Кулминацията ще е в събота, когато обявеното към този момент от Бойко Борисов заседание ще се организира във Велико Търново. 

„ Подкрепата, която дадохме за държавното управление се основаваше на управническа и законодателна стратегия. Управленската стратегия е за 18 месеца. В момента проучваме дали се извършват всички записани задължения в нея. Анализът ще продължи няколко часа. Има браншове, в които е налице трайно неизпълнение на уговорките в управническата стратегия. Не желая в този момент се конкретизирлам кои са те ", рече Десислава Атанасова.

" Председателите на комисии ще поканят министрите, които дават отговор за съответните политики  в изпълнителната власт и там, където има закъснение, ще търсим отговори за какво се е случило това ", сподели още тя.

По-рано в Народното събрание Атанасова изрази неодобрение, че държавното управление не е разискало с ГЕРБ някои свои иницативи, като даде за образец данъчните промени.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР