В ГЕРБ със сигурност има екземпляри, които леят сълзи и

...
В ГЕРБ със сигурност има екземпляри, които леят сълзи и
Коментари Харесай

Затворете ”онова нещо” от ГЕРБ в оловен ковчег!

В ГЕРБ сигурно има екземпляри, които леят сълзи и сополи за Цветан Цветанов. Те знаят за какво и ние знаем. Без цветаномодела бездарието им щеше да си остане бездарие. Сега е сполучлива кариера. Ларви, проектирали се като книжни тигри.
Той е образецът, че събитията от време на време си вършат жестоки смешки, трансформирайки нищото във фактор. Най-подходящи за сходни опити са заспали общества като нашето.

Ниският учебен ценз и интелектуален недокомплект на Цв. му дават самочувствието, че е подобаващ за постовете, които ориста му подари простъпка, наказвайки българите. Обграден от себеудобни той потвърди по ослепителен метод теорията на Дарвин. И вижте го при Жени Марчева по бТВ и на страниците на „ Труд “ - наглецът в ролята на жертва. Просълзен, кълнящ се, че няма да хвърли камък по Борисов.

Триумф на лицемерието и подлостта в навечерието на Деня на Ботев – поета с момчетата, които се бореха за независимост, а не за жилища с асансьор... Каква подигравка единствено.

Пет пъти Цв. заявява, че няма да каже неприятна дума за Борисов. Пет пъти пролича, че тъкмо това прави.

Пусна лирична нотка и за приятеля си Веско Маринов без да спомене, да вземем за пример, дали е звънял на кметове, компании на близки до артиста хора да завоюват публични поръчки. Не пропусна и да се изтъкне като модел за морал и отдаденост. Аз бях… Аз съм дал всичко… Смрад. Прав е Борисов да му забрани медийни изяви. Забрана, която осъществения Андрешко няма да съблюдава на драго сърце.

За шампанско обаче е рано, тъй като цветановщината е надълбоко вкоренена в политическата среда изобщо. Поведението и говоренето на Менда Стоянова е блестящо доказателство за това. Старите лица омръзвали, допускали неточности и трябвало да бъдат сменени от нови, младежи. Каканиже дамата, която се окичи с купата Доктор хонорис идея на Пловдивското висше музикално учебно заведение, само че счита, че това не се отнася за нея. И тя велика като Цв.

Цветанов би трябвало да бъде пропуснат час по-скоро тъй като:

- Пося в бездарните и малоумните жители на територията мисълта, че в политиката има място за такива и там ще си уредят живота.

- Упорито и поредно вменяване на нравствено осакатеното население, че не мозъкът, а наглостта е основа на триумфа. Какъв образец даде!

- Предаде експертите в Министерство на вътрешните работи, които реализираха резултатите, които той безочливо си приписва и до ден сегашен. Предаде ги, тъй като влезе в сговор с мафиотизирания кръг на Движение за права и свободи, прочут като #Кой, а и тъй като е лишен от познание за същинските критерии.

Спомогна за профанизиране на кадровия асортимент в Министерство на вътрешните работи и службите, изхождайки от примитивното: „ Може да е тапир, само че да е наше момче “.

- Създаде мрежа от от политико-мафиотски вид, която заграби властта, бизнеса и стопанската система по места. Утвърди феодалния вид ръководство, което докара до средновековни връзки и равнище на живот в дословния смисъл.

- Огромна е заслугата му политическият хайлайф да се смъкне докрай, незнайно за историята.

Това са единствено част от „ заслугите “ на цветановщината, поради които ГЕРБ би трябвало да я погребе в оловен саркофаг, да не излъчва смъртоносна радиоактивност.

Борисов има сериозен проблем. Нараненият „ втори “ няма да се откаже от бляна да бъде първи. В ГЕРБ или в нова групировка (хвалил се в последно време, че може да сътвори такава за нула време) той ще се опита да детронира своя досегашен „ идол “. Това е в ДНК-то му. Защото би трябвало да потвърди, че Първият бърка. Както и тъй като е уверен в своята безпогрешност. Дори разгласи, че към този момент го поканили от една партия. Което е злокобна вест, в случай че се замислим кои обединения притеглят подобен вид дейци.

Затова е наложително да стартира инспекция на произхода на средствата, с които Цв. живее царски. Да се разровят съмнителните назначения на хора на високи постове, убийството на приятеля му Петър Христов от Велико Търново, съсипването на службите, обслужващо мафиотски кръг и прочие Не е лов на вещици, а възобновяване на справедливостта. Поне в някаква степен.

Ако желаеме да виждаме и живеем в нормалност, би трябвало да премахнем ненормалността. Цветановщината е аномалия, която убива. Разберете. Има и други - и на тях ще пристигна редът.

Борис Петков
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР