В ГЕРБ победата е резултата от добро лидерство, а в

...
В ГЕРБ победата е резултата от добро лидерство, а в
Коментари Харесай

Румяна Коларова: ГЕРБ отбеляза чист нокдаун над БСП

В ГЕРБ успеха е резултата от положително водачество, а в Българска социалистическа партия загубата е от сбъркано водачество
ГЕРБ в подтекста, който зададе Българска социалистическа партия, означи чист нокдаун. Биткаджийството на Българска социалистическа партия се разминава с природата на демокрацията. Всички партии, които имаха триумф на тези избори, получиха действително втори късмет. Това е опция да приключат маната с положителен баланс. Така социологът Румяна Коларова разяснява резултатите от евровота пред bTV.

„ В ГЕРБ успеха е резултата от положително водачество, а в Българска социалистическа партия загубата е от сбъркано водачество. Лидерите играха основна роля за резултата “, добави социологът. Персоналните промени няма да решат проблемите, нужна е смяна в метода по който се прави политика, счита тя.

Борисов даде обещание да има чистка в ГЕРБ. Проблемът с вътрешните несъгласия в Българска социалистическа партия ще продължат, съобщи политологът Георги Киряков.

Коларова разяснява изявленията на президента Румен Радев. По думите ѝ, в случай че слушаме президента, ще останем с усещането, че България е Венецуела, 100% властнически режим, а не европейска народна власт. Но сякаш президентът и министър председателят са в разнообразни светове. “ За рецензии има учредения, има пропуски и недостатъци в законодателния развой. Но ние имаме институции, които да поправят дефектно законодателство “, изясни Коларова.

По-големият проблем на Нинова е, че стартира да приказва за загуба и това кой ще понесе отговорност преди три дни. Това демонстрира, че тя авансово е очаквала Българска социалистическа партия да загуби изборите. Пред гласоподавателите показваше, че ще води борба за България до гибел, а в действителност е знаела, че няма да завоюва, добави Киряков.

Що се отнася до това какво търси Нинова откакто разгласи, че ще бъде определен водач на партията по нови правила, Коларова бе сбита: Тя няма желание да подава оставка, а да затвърди позицията си в Българска социалистическа партия. Вероятно напрежението ще се ускори вътре в партията, сред двете крила. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР