В ГЕРБ оставките са принудителни, а не доброволни. Така лидерът

...
В ГЕРБ оставките са принудителни, а не доброволни. Така лидерът
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В ГЕРБ оставките са принудителни

В ГЕРБ оставките са насилствени, а не доброволни. Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява отдръпването на Цветан Цветанов от всички управителни постове в партията.

Според Симеонов няма спор в това дали оставката му е поискана от водача Бойко Борисов.

" За мен е изненада, тъй като считам, че досегашните резултати на ГЕРБ значително се дължат на неуморната активност на Цветанов. Не единствено на тези избори, а на практика в цялата история на ГЕРБ той има своето място на индивида, който провежда структурите и прави цялата активност по подготовката и реализацията на изборите “, счита Валери Симеонов.
Цветан Цветанов подаде оставка от всички постове в ГЕРБ Това се е случило след диалог с водача на партията Бойко Борисов, Цветанов остава редови член
Той загатна, че оставката на Цветанов може да има връзка с постигнатите от него „ пробиви “ в някои от смесените общини, в които съгласно Симеонов ГЕРБ е съумяла да „ откъсне “ електорат от Движение за права и свободи.

" Това приказва за една хипотетична връзка сред Борисов и Движение за права и свободи, само че това всичко е в областта на вероятностите и не е добре за България, тъй като се оказва, че нашето съдружно семейство има някакъв различен член – подмолен “, разяснява още Симеонов.

Той добави, че измененията в управлението на ГЕРБ няма да се отразят на връзките в обединението с " Обединени патриоти ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР