"В ГЕРБ листи се редят с посочване, поставяне и вътрешни

...
"В ГЕРБ листи се редят с посочване, поставяне и вътрешни
Коментари Харесай

Иван Ченчев: В ГЕРБ листи се редят с посочване, поставяне и вътрешни договорки

"В ГЕРБ листи се редят с изтъкване, слагане и вътрешни сделки ".

Това съобщи пред БСТВ националният представител от ПГ на "БСП за България " Иван Ченчев. По думите му в тяхната листа надалеч не са странни единствено непознатите имена, които се виждат, а и това че министърът на европейското председателство е чак на 7-мо място. "Това ли е тяхната оценка за председателството? ", попита социалистът. По думите му е чудно и наличието на Александър Йорданов в листите, даже преди Павлова, макар думите му към Борисов единствено от предходната година. "Явно в ГЕРБ по този начин се редят листи - изтъкване, слагане, вътрешни сделки и това кой на кого е комфортен ", разяснява той.

Иван Ченчев съобщи, че в последните кавги с жилищата става въпрос за облагодетелстване на властта, което доста нервира хората. "Сега, този същият човек, Цветанов ще пропагандира хората да гласоподават за ГЕРБ. Как тъкмо - от властта взимаш частен асансьор до мезонета и по какъв начин гледаш хората в очите? ", попита социалистът. Според него това, че Цветанов ще взе участие в изборния развой като началник на предизборния щаб на ГЕРБ, няма да помогне за честността на изборите. Той съобщи готовността на Българска социалистическа партия да се бори за провеждането на почтени избори, с цел да може да бъде регистриран действителният глас на българските гласоподаватели.

Иван Ченчев акцентира, че за разлика от ГЕРБ, Българска социалистическа партия е потвърдила в последните години, че когато каже нещо, не си сменя позицията няколко пъти по-късно и има мощни послания. "Нашите позиции и в този момент са ясни. Имаме "Визия за Европа " и нашата листа ще пази преди всичко националните ни ползи ", изясни той. По думите му евродепутатите на левицата, водени от Елена Йончева, ще съумеят да реализират това. "Елена е припозната като човек, който се бори с несправедливостта и имаме вяра, че ще придвижи това и на европейско равнище ", заключи Иван Ченчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР