В Гърция 18-годишният Макс Уол от Ирландия почина, след като

...
В Гърция 18-годишният Макс Уол от Ирландия почина, след като
Коментари Харесай

Трагедия в Гърция! Тийнейджър почина, докато търсеше загиналия си приятел СНИМКИ

В Гърция 18-годишният Макс Уол от Ирландия умря, откакто прекара през целия ден в търсене на своя другар Андрю О`Донъл, който се спъна и падна от канара, където откри гибелта си.  

Тийнейджърът отишъл в печатницата на град Лос и направил плакати с апел за помощ за намирането на изчезналия по-рано другар. Местната полиция не почнала претърсването до неделя сутринта (2 юли), като споделила, че желае да изчака по-добро осветяване. По-късно тялото на Андрю е намерено в подножието на канара. Смята се, че той е паднал и си е блъснал главата, до момента в който се е прибирал след нощно излизане.

Метро отбелязва, че гибелта е застигнала и втория младеж. Докато чакал ферибота от пристанището на гръцкия курортен остров, който трябваше да го прибере в Дъблин, Макс Уол колабира и умря. Преди това той беше претърпял сърдечна интервенция и доста се разстроил, когато научил трагичната вест за Андрю.
 Тийнейджъри починаха, ирландски младеж, умря в курорта, искаше да избави другар, търсеше другар, остров, другари Тийнейджърите честваха дипломирането си на острова 
Тийнейджърите отпразнували дипломирането си от колежа " Сейнт Майкъл " дружно със стотици други възпитаници от същия регион на Южен Дъблин. За да създадат това, те отишлш в курорта.

" Това е такава покруса. Всички сме потресени. Тези двама млади мъже можеха да оставят своя отпечатък в света. Те бяха брилянтни млади мъже, отлични играчи на ръгби, а Андрю също беше ловък футболист, който играеше за тима на Белмонт. Дойдохме, с цел да отпразнуват триумфите си, само че вместо това родителите им са на ферибота с два сандъка, съдържащи телата на синовете им “, сподели Тим Келехър, старши шеф на колежа Сейнт Майкъл в Дъблин.

Мъжът добави, че другите младежи в този момент трескаво се пробват да изоставен острова.

„ Всички желаеха да си тръгнат. Бяха травматизирани и си споделиха: „ Искам да се прибера вкъщи “, сподели господин Келехър.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР