В галерията на злодеите на Батман има множество, които размиват

...
В галерията на злодеите на Батман има множество, които размиват
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж иска да изиграе емблематичен злодей в новия „Батман“

В галерията на злодеите на " Батман " има голям брой, които размиват границата сред действителността и безспорната полуда, а някои от тях е мъчно да си представим, че в миналото са били пресъздадени на хартия. Герои като Жокера са някои от най-безумните персонажи, които са се появявали на огромния екран. Сега един от най-ексцентричните артисти, Никълъс Кейдж, разкри пред „ Скрийн Рант “, че би желал да изиграе също толкоз откачен изверг в Батман в ролята на Егхед .

Егхед е изверг, основан за телевизионния сериал за Батман от 60-те години на предишния век с присъединяване на Адам Уест в ролята на Кръстоносеца, Бърт Уорд в ролята на момчето-чудо Робин, Сезар Ромеро в ролята на Жокера, Бърджис Мередит в ролята на Пингвина и Джули Нумар в ролята на Селина Кайлс.

Егхед е изверг, оживял с помощта на Винсънт Прайс , прочут с огромната си яйцевидна глава и жълто-белия си (като яйце, разбирате ли?) костюм, както и с изобилието от яйчени каламбури като " egg-cellent " и " egg-citing " - реплики, които единствено Никълъс Кейдж може да извърши.

Никълъс Кейдж би желал да изиграе човек, който е считан за един от най-умните мъже в света, което го прави също толкоз рисков, колкото и Жокера.

Никълъс Кейдж е един от най-ексцентричните артисти в Холивуд, прочут с безстрашната си дарба да се превъплъщава в някои от най-предизвикателните или най-безумните персонажи в промишлеността . Склонността му води до това, че той непрестанно изкарва на екрана луди, неповторими или проблематични персонажи, измежду които Кастор Трой („ Лице на заем “), Ред Милър („ Манди “) и най-лудият до момента - Питър Лоу („ Целувката на вампира “). Способността да открие най-дълбоките и мрачни кътчета на личния си разум и душа и да ги придвижи на екрана за наше зрителско наслаждение прави Никълъс Кейдж евентуално най-подходящия артист за облика на Егхед.

Това няма да е първото му нахлуване в света на комиксите или даже в света на DC, като той е добре прочут почитател на комиксите. Той вдъхна живот на един от най-жестоките герои на Marvel - Джони Блейз, прочут още като Ghostrider, в " Призрачен ездач " и в нашумялото продължение " Призрачен ездач: Духът на отмъщението “.

Макар да не наподобява, че Егхед е отпред на листата със злодеи, които почитателите чакат да видят на екран, обвързването на някой като Никълъс Кейдж може да внесе известно любознание към концепцията. В изявлението той разкрива, че е обмислял доста по какъв начин ще се получи, само че отхвърля да даде каквито и да било детайлности.
С неортодоксалния жанр на Мат Рийвс и мрачния темперамент на " Батман ", Егхед на Никълъс Кейдж в действителност може да се впише идеално като занимателно камео против Робърт Патинсън в предстоящ филм .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР