В галерията на Ники Младжов, известна като един от най-представителните

...
В галерията на Ники Младжов, известна като един от най-представителните
Коментари Харесай

Живописни разкази на Аршак в Нирвана

В галерията на Ники Младжов, известна като един от най-представителните центрове за изкуство у нас, Аршак ще покаже картини, рисувани през последните 2-3 години.

Смели сюжети, някои от които автобиографични, потребление на страхотна цветова палитра и паметен жанр на изобразяване - всичко това ще озари трите зали на изложба Нирвана, където Аршак ще покаже най-новите си шедьоври.



Аршак Нерсисян е роден в Армения, приключва художествената академия в Ереван, специализира в Литва и Латвия. Има изложения в целия свят, негови картини имат ценители в разнообразни кътчета на планетата.

Интересен факт е, че Аршак идва през 1994 година в България като представител на фонд "Културата на Армения ", само че остава у нас като свободен художник от 1996 година и получава българско поданство през 2014 година



Аршак е един от най-експресивните художници на нашето съвремие и картините му постоянно притеглят вниманието на ценителите. Изложбата на Аршак в изложба Нирвана ще бъде открита от проф. Аксиния Джурова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР