В Габровска област заболеваемостта от COVID-19 спада и от 21

...
В Габровска област заболеваемостта от COVID-19 спада и от 21
Коментари Харесай

От 21 февруари всички ученици в област Габрово се връщат в клас

В Габровска област заболеваемостта от COVID-19 спада и от 21 февруари всички възпитаници се връщат в клас. Решението беше взето на съвещание на Областния щаб за справяне с пандемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30700
Във втората седмица от ротационното образование в Габровска област разпространяването на COVID-19 измежду учениците понижава доста и все още са карантинирани трима учители и една паралелка.

Отчетлива е наклонността за спад на новозаразените във всички възрастови групи, а заетостта на интензивните Коронавирус кревати е под 50%.

На база тези и още данни Областният щаб за справяне с пандемията реши от идната седмица всички възпитаници да се върнат в клас, при тестване за ковид веднъж седмично, както и да се възстановят плановият банкет в лечебните заведения и интервенциите по график.  

В последните дни и седмици понижават и искащите да се имунизират.

С все по-настойчивите гласове за анулация на зеления документ, в кабинетите в Габровска област се слагат едвам по 10-20 първи дози дневно, отбелязва БНР.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30700  Бебета измежду новоприетите с Коронавирус в Шуменско Бебета измежду новоприетите с Коронавирус в Шуменско  Пловдив: 7 нови Коронавирус жертви, измежду новозаразените са и деца Пловдив: 7 нови Коронавирус жертви, измежду новозаразените са и деца  Жертва на Коронавирус в Габровско Жертва на Коронавирус в Габровско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР