В Габрово е започнала работа с децата, участвали и станали

...
В Габрово е започнала работа с децата, участвали и станали
Коментари Харесай

Какво се предприема, след като дете преби друго в центъра на Габрово?

В Габрово е почнала работа с децата, взели участие и станали очевидци на пердах сред две девойки в центъра на града в неделя – 10 март. За случая се разбра от клип, оповестен в обществените мрежи.

По-късно стана ясно, че 15-годишна ученичка удрям своя съученичка, а клипът е сниман от момче. Свидетели са и други деца.
15-годишна ученичка преби друго момиче в Габрово Побойничката упражнявала бокс, нападателна е и проблематична, заяви шефът на учебното заведение
Класната на пребитото момиче – Боряна Стоянова, е разговаряла с майката на детето. Момичето няма съществени пострадвания, само че има рекомендация да остане известно време у дома. Учителката сподели пред bTV, че двете девойки са били приятелки.

Полина Помакова, педагогичен консултант в учебното заведение на двете деца, сподели, че до момента не са имали съществени проблеми с агресивното момиче. Имало е проблематично държание само че не се е стигало до крайности, посочи тя.

Предстои случаят да бъде разискван на педагогичен съвет, който ще реши по какъв начин да се работи с агресивното момиче, сподели Албена Лечева, зам.-директор на учебното заведение.

Родителите на потърпевшото момиче към момента не са внесли тъжба.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР