В Европейския парламент е внесена петиция, която има за цел

...
В Европейския парламент е внесена петиция, която има за цел
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Наши евродепутати ще гласуват за спирането на строителството на АМ „Струма“

В Европейския парламент е импортирана петиция, която има за цел прекъсването на строителството през Кресненското дефиле. Една група изнудвачи с българско поданство и маскирани като зелени, се пробват да попречат на построяването на тази част от Автомагистрала „ Струма “. Те пазят непознати ползи и желаят да попречат на България да приключи плана. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

Той предизвести, че в случай че се почете тяхното искане, всяко едно българско семейство ще би трябвало да заплати към 2500-3000 лв. разходи.

„ Гласуването на петицията следва другата седмица. В негова поддръжка ще има и български гласове, което не ме изненадва. Следващата седмица ще стане ясно кои са тези евродепутати, които ще го поддържат. Те ще гласоподават против българския интерес “, предвижда Джамбазки.

Три са отворените ценови предложения за построяването на сектор от Автомагистрала "Струма " през Кресненското дефиле

„ Ако бъде спряно европейското финансиране по този значим план, ще би трябвало да върнем парите и да доплатим остатъка от сумата “, изрази опасенията си евродепутатът. Джамбазки добави, че за следващ път сме очевидци по какъв начин български жители работят против страната си.

Той предизвести още, че тази петиция ще бъде употребена против нас.

Евродепутатът дефинира вносителите на петицията като зелените изнудвачи и рекетьори. „ Те пречат да се развият Банско и Витоша. Тези хора постановат екологичен гнет. Това е новият болшевизъм “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР