В Европа се разви двусмислена ситуация - скоростта на вятъра

...
В Европа се разви двусмислена ситуация - скоростта на вятъра
Коментари Харесай

Европа увеличава покупките на руски газ докато е безплатен

В Европа се разви двусмислена обстановка - скоростта напразно доста понижа, заради което производството на " зелена " сила е доста понижено, като в това време се резервира голямата потребност от произвеждане на електрическа енергия. Единственият излаз в този случай явно е в повишаването на търсенето на природен газ. Въпреки това, търговците на секторния пазар, усетили търсенето, неотложно покачиха цената на газовите първични материали на тържищата в района.

Потребителите просто нямат различен избор, с изключение на да усилят поръчките за доставка на съветски газ, до момента в който той се изпомпва за клиентите в Европа гратис.

Цените на природния газ в Европа започнаха да се повишават в понеделник сутринта, защото прогнозите за ниска скорост напразно и безшумно, хладно време през идващите дни ускориха търсенето на газ за произвеждане на електрическа енергия в Европа. За това написа OilPrice.

Експерти също по този начин удостоверяват, че поръчките от европейски консуматори за доставки на съветски газ през Украйна започнаха да се усилват от неделя и набъбнаха в понеделник. Увеличението на директния потенциал се удостоверява от данните на оператора на ГТС на Украйна, както и данните за размерите на газ, изпомпван през " Северен поток 1 ".

Има просто пояснение за възходящата известност на съветския газ. Указът на съветския президент Владимир Путин от 31 март за прекачване на заплащането за енергийни запаси в рубли обърка картите за европейските (от недружелюбни страни) клиенти на Газпром.

Преди механизмът на заплащане да бъде обяснен от самата Москва, потребителите постоянно получаваха газ гратис. Тогава те трябваше да създадат избор - или да откажат, или да продължат при изискванията на Руската федерация.

Консултативният циркуляр, публикуван от Европейската комисия, който в действителност признава „ схемата на Путин “ и разрешава механизма за превръщане, не промени доста политиката на доста европейски консуматори. Навикът да се употребява газ гратис се резервира, макар обстоятелството, че лозунгът, че „ газът от Русия е неприятен “ работи зад кулисите в Европейски Съюз. Малцина обаче могат да устоят на свободния му статут.

Освен това изкуствено поддържаното комплициране с заплащането разрешава на европейците да работят непочтено, стига съветската страна да извършва договорите правилно.

Компании от страни от Европейски Съюз, вражески настроени към Русия, се надяват на по-строги наказания и ескалация на спора, което ще им разреши просто да прибегнат до предвидими (и печеливши) обири на първични материали, когато горивото към този момент е доставено, само че заради утежняването на политическите обстановка в Украйна, ще бъде допустимо да спрат да заплащат за него.

Например, заради нежеланието да се заплаща в рубли или просто намерено базирайки се на „ политическа целенасоченост “. Впрочем, това към този момент се случва.

Например азербайджанската държавна компания SOCAR отхвърли да заплати в съветска валута, както и няколко други страни, макар че всички те постоянно употребяват вътрешен газ. Сега има алтернатива освен за избор на способ за калкулации за бъдещето, само че и за взимане на решение за размерите гориво, които към този момент са трансферирани на клиента.

Опитът да се " узакони " действителната кражба на първични материали най-вероятно ще бъде прикрит зад двустранни договаряния сред продавача и клиента или, да вземем за пример, с искане за закъснение, с цел да се " изследва въпроса " за отваряне на сметка за конвертиране в Газпромбанк.

Във всеки случай, до момента в който безскрупулната скица на хипотетичните „ неразбрали “ (както и в действителност търпението на Москва) с заплащането ви разрешава да получавате газ гратис, клиентите на Газпром в Европейски Съюз и други страни несъмнено ще изберат съветския газ за покриване на разликата при недостига.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР