В Европа държавите от немския правен кръг имат експертни съвети,

...
В Европа държавите от немския правен кръг имат експертни съвети,
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Това безхаберие от истинското право просто на моменти ме изкарва от равновесие

" В Европа страните от немския юридически кръг имат експертни препоръки, при нас няма. Нашите закони се менят непрестанно. Няма такова изменящо се законодателство най-малко в европейски мащаб. " - възмущава се юристът и политик Огнян Герджиков по БТВ:  

" Това безхаберие от същинското право просто на моменти ме изкарва от равновесие. В края на 2009 година нашият умен законодател планува капитала на ООД да е 2 лева Такова нещо светът не познава.

Ако едно такова сдружение, което може да има милиони оборот, претърпи загуба от 50 стотинки, една четвърт от записания капитал, би трябвало незабавно да се свика общо заседание. Ама това са смешни работи, това е покруса за българския законодател. Смеят ни се. Аз подкрепям връзки с Германия, Австрия, Швейцария.

Те ме притат: за какво по този начин е у вас и аз се червя. мен ме е позор, неловко ми е. Изборният кодекс от 2014 година до в този момент е променян 25 пъти! Няколко пъти на година се трансформира. Това демонстрира проба - неточност, проба - неточност. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР