,,В евроатлантическата общност е престижно да се помага на Украйна.

...
,,В евроатлантическата общност е престижно да се помага на Украйна.
Коментари Харесай

Тагарев за критиките от ГЕРБ: Има борба кой има най-голям принос за помощта за Украйна

,,В евроатлантическата общественост е влиятелно да се оказва помощ на Украйна. Тук може би има някаква битка кой има принос за този авторитет. Аз бих споделил, че принос има кабинетът, ние работим с цялостно схващане, че би трябвало да оказваме помощ на Украйна и разчитаме и на поддръжка в Народното събрание. Така че всички страни са значими и няма потребност да се борим кой повече оказва помощ.”

Това сподели министърът на защитата Тодор Тагарев в отговор на въпроса за какво офанзивите против него идват точно от ГЕРБ, които са сътрудници на ПП-ДБ в управлениетопо време на Комисия по защита по отношение на предоставената военна помощ за Украйна.

" Има две политически сили, които са в основата на този кабинет. Всеки един министър би трябвало да има доверието на тези политически сили. Аз съм уведомил и двете, че имам подготвеност да приказвам в какъвто и да е формат. Снощи по покана на водачите на ПП-ДБ бях на тяхното събиране, изясних им всички въпроси, които ги интересуваха, доколкото може да се споделя информация по този въпрос, тъй като тук приказваме за война ", разяснява министърът.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР