В естрадата напоследък гърми и трещи и макар да не

...
В естрадата напоследък гърми и трещи и макар да не
Коментари Харесай

Няма прошка: Йорданка Христова захапа лошо Лили Иванова за.....

В естрадата в последно време гърми и трещи и въпреки да не отива на годините им, родните прими постоянно намират мотив да се " захапят ". Този път на топа на устата е Лили Иванова

Голямата естрадна певица Йорданка Христова показа, че няма пари да провежда собствен независим концерт. В народен ефир Данчето разгласи, че търси 100 хиляди лв., с цел да реализира мечтаното от нея събитие. Догодина тя ще чества 80-годишен празник, само че грандиозно мероприятие за годишнината не е планувано тъкмо тъй като нямала финансови средства, с цел да го осъществя. Звездата обаче не желала пари от елементарните хора, а издирвала спонсор, който щял да бъде подготвен да застане зад тила й и да й даде сумата безплатно. Иначе Христова е безапелационна, че може да направи страховит театър, тъй като знае по какъв начин да събере най-хубавия оркестър и да селектира най-хубавитe шлагери от дългия си лист с шлагери.

За разлика от други нейни колежки обаче Йорданка не желала да се унижава да върви да тропа по вратите на мастити предприемачи и да ги умолява да й оказват помощ да изнесе Концерт в Зала 1 на НДК, където самата тя разгласи, че са й поискали наем от 14 хиляди лв.. Данчето е безапелационна, че към този момент не й стигали силите и нервите да обикаля като цветарка и изобщо не се състезавала с останалите в сектора, които се надпреварват един през различен да пеят в една от най-големите зали у нас.
С мненията си обичаната естрадна легенда тактично засегна своята съперничка No1 за любовта на публиката – Лили Иванова, с която в никакъв случай не са мелили брашно и не са били близки. И тази година Лили направи грандиозно турне, което ще приключи с величествен концерт на 4 декември в зала „ Арена Армеец “ в столицата. Зад националната обиколка на примата обаче стоят десетки спонсори, които покриват всичките й разноски, а приходите от билетите, възлизащи на стотици хиляди левове, отиват непосредствено в джоба й, написа „ Ретро ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР