В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни

...
В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни
Коментари Харесай

Вижте как Слави, Доган и Илия Павлов се забавляват на купон на Мултигруп през 1996-а

В ерата на виртуалната памет всеки може да си напомни значими събития от политическия живот на страната ни, стига да има предпочитание за това, написа Actualno.com .

Попаднахме на видео, което демонстрира празненството по случай 45-годишнината на Вежди Рашидов на 14 декември 1996 година По това време България е ръководена от Българска социалистическа партия, а министър-председател на страната е Жан Виденов.

Компанията „ Мултигруп “, отпред с Илия Павлов, празнува празника на Рашидов в ресторант „ България “, а измежду гостите са най-различни хора, оставили по един или различен метод диря в историята на България.На архивните фрагменти ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата брачна половинка Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от Съюз на демократичните сили Венцислав Димитров, Ахмед Доган, както и доста представители на културните среди у нас – починалият режисьор Крикор Азарян, илюзионистът Астор и други.

Любопитното е, че измежду гостите е и Слави Трифонов, който неотдавна разгласи, че стартира работа по политически план. Илия Павлов, Ахмед Доган и техните скъпи посетители се забавляват над обилна софра в години на страшна инфлация.Само седмица след този „ ваучър “ обаче Виденов ще подаде оставка, а при започване на 1997 година България публично ще навлезе в тежка политическа рецесия.

Гледайте видеото и се замислете – толкоз от дълго време ли са се случили тези неща, че към този момент сме ги не запомнили?

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: